Tell us what you need done

Get free quotes from skilled freelancers within minutes, view profiles, ratings and portfolios and chat with them. Pay the freelancer only when you are 100% satisfied with their work.

  1. 给您的项目起一个名字吧
    1. Would you like to post a contest instead?

      With a contest, hundreds of freelancers submit work for you to review before you award a winner. Money back guarantee.

      Switch to Contest →
  2. 告诉我们更多关于项目的信息
    1. 好的项目描述包括你自己的一点信息、你想要获得什么的细节、和你已经对你的项目做出的任何决定。如果你有不确定的事项,没关系,威客将帮你填补空缺。
    2. “评价”项目的警告。

      绝对禁止虚假项目或伪造评价,这违反了我们的条款与条件。发布这样的项目将导致您的账户被暂停或吊销。

    3. 警告! 克雷格列表股份有限公司通告有些用户可能会恳求他人来侵犯克雷格列表使用条款. 这条消息是基于克雷格列表提供给我们的一系列关键词而显示的。请确保您没有违反克雷格列表的使用条款。

  3. What skills are required?
    1. 技能建议
  4. 您想要怎么支付呢? 您的预算大概是?
    1. £ GBP
    2. £ GBP
  5. 可选升级

    通过点击“发布我的项目”,您表示同意条款与条件隐私政策
    如果您决定悬赏您的项目,我们将收取3%的佣金(最低项目费用适用)。